• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Silmänympärysseerumi - hyaluronihappo 10 ml, roll-on Pure=Beauty

19,90 €
(1 l = 1 990,00 €)
Varastossa

Kuvaus

Silmänympärysseerumi - hyaluronihappo 10 ml, roll-on

Pure=Beautyn uutuus on herkälle silmänympärysiholle tarkoitettu kosteuttava supertuote, joka sopii kaikenikäisille sekä jokaiselle ihotyypille.

Tuotteen kevyesti hierova roll-on pää aktivoi nestekiertoa, auttaa laskemaan turvotusta sekä tuo virkistävän tunteen käytön jälkeen. Kevyt seerumimainen koostumus imetyy nopeasti ja tuote sopii erinomaisesti käytettäväksi meikin alle.

Tuotteen tähtiraaka-aineita ovat hyaluronihappo, kofeiini ja variksenmarjauutetta. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ohuelle silmänympärysiholle, ja vähentää pienten juonteiden näkyvyyttä. Virkistävä kofeiini ja antioksidanttinen variksenmarjauute kirkastavat ja vähentävät näkyvää turvotusta.


Käyttö: Levitä tuotetta aamuin illoin puhtaalle silmänympärysiholle nestekierron mukaisesti silmän sisänurkasta kohti ohimoita. Voidaan käyttää myös yläluomen iholle. Roll-onia voi säilyttää jääkaapissa maksimoimaan viilentävän ja virkistävän tunteen iholle.


INCI: Betula Pendula Sap*, Glycerin, Caffeine, Empetrum Nigrum Fruit Juice*, Sodium Hyaluronate, Sorbitol, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Potassium Sorbate, Aqua, Lactic Acid *Luomu