• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Pro Glow Primer meikinpohjustusaine - ByRaili

29,00 €
(1 l = 966,67 €)
Varastossa

Kuvaus

By Raili on lahja naisille, jotka kaipaavat laadukkaita tuotteita ja kauniin huolitellun lopputuloksen. Tuotevalikoimaan kuuluvat Suomessa valmistetut ihonhoitotuotteet ja hoitomeikit, joiden upeat sävyt ja hoitavat koostumukset saavat ihosi hehkumaan.


Aikuisen ihon vaatimuksiin kehitetty meikin pohjustustuote on yksi meikkitaiteilija Raili Hulkkosen suosikkituotteista. Pro Glow Primer on välttämätön tasaisen meikin aikaansaamiseksi. Primerin silkkimäinen koostumus silottaa ihon pintaa ja varmistaa meikin pitkäkestoisuuden. By Raili Primerin sisältämä ihoa täyteläistävä hyaluronihappo yhdistettynä luonnolliseen riisitärkkelykseen täyteläistää juonteita ja tekee pohjan tasaiseksi ja silkkimäiseksi. Primer saa kasvojen ihon näyttämään täydellisen upealta. Suomalaisen By Raili -tuotesarjan korkea laatu näkyy myös Primerissa. Tuote ei ole vain meikkiä pohjustava tasoittaja, vaan sisältää ihoa rakentavia aminohappoja sekä antioksidanttista puolukkauutetta.

Pro Glow Primer levitetään puhtaille kasvoille seerumin ja kasvovoiteen jälkeen. Tämän jälkeen levitetään meikkivoide.


• Luo tasaisen pohjan meikkivoiteelle
• Silottaa ihon pintaa
• Parantaa meikin pysyvyyttä

Pohjustustuote luo tasaisen pohjan meikkivoiteelle, silottaa ihon pintaa ja varmistaa upean, pitkäkestoisen lopputuloksen.

Koko- ja pakkaustiedot
- 30 ml

Käyttö
Levitä tasaisesti kasvoille ennen meikkivoidetta.

Ingredients
Aqua, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Orotic Acid, Carnitine, Sodium Hyaluronate, Glycerin, Distarch Phosphate, Carbomer, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Parfum, Linalool, Citronellol, Limonene

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.