• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Pro Glow Perfecting Brightener - ByRaili

29,00 €
(1 l = 1 933,33 €)
Varastossa

Kuvaus

By Raili on lahja naisille, jotka kaipaavat laadukkaita tuotteita ja kauniin huolitellun lopputuloksen. Tuotevalikoimaan kuuluvat Suomessa valmistetut ihonhoitotuotteet ja hoitomeikit, joiden upeat sävyt ja hoitavat koostumukset saavat ihosi hehkumaan.


Kevyesti heleyttävä korostusvoide tuo iholle tervettä hehkua ja tekee ihosta kiinteämmän ja kimmoisamman näköisen. Pehmeästi hehkuva koostumus häivyttää stressin ja väsymyksen merkkejä ja raikastaa ihoa. Säteilevän kaunis ja levänneen näköinen iho syntyy levittämällä Pro Glow -korostusvoidetta kasvoille yksin tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Lisää lumoavaa hehkua saat levittämällä pienen määrän poskipäille ja amorinkaarelle.


HELEYTTÄJÄ

Tervettä hehkua antavat heleyttäjät saavat ihon näyttämään raikkaalta ja levänneeltä. Voidemainen koostumus on silkinpehmeä ja sulautuu kauniisti ihoon, antaen luonnollisen lopputuloksen. Pro Glow Perfecting Brightener -heleyttäjää voi käyttää yksin koko kasvoilla tai sekoitettuna meikkivoiteeseen.

  • Sävy 010 on vaalea ihoon mukautuva sävy joka antaa kaunista heleyttä ja hehkua.


Raili suosittelee:
Päivinä, jolloin en käytä meikkivoidetta levitän Perfecting Brightener – heleyttäjää koko kasvoille. Hehkuva lopputulos häivyttää juonteita ja raikastaa kasvoja.

• Heleyttää ihoa
• Tuo iholle tervettä hehkua
• Voidaan käyttää korostamaan kasvojesi parhaita puolia

Heleyttävä korostusvoide tuo ihollesi tervettä hehkua korostaen kasvojesi parhaita puolia.

Koko- ja pakkaustiedot
- 15 ml

Käyttö
Säteilevän kaunis iho syntyy levittämällä korostusvoidetta kasvoille yksin tai meikkivoiteeseen sekoitettuna. Lisää lumoavaa hehkua saat levittämällä pienen määrän poskipäille ja amorinkaarelle.

Ingredients
Aqua, Glycerin, Heptyl Undecylenate, Diheptyl Succinate, Glyceryl Stearate SE, Stearic Acid, Mica, C12-20 Alkyl Glucoside, C14-22 Alcohols, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Tocopherol, Dicaprylyl Ether, Titanium Dioxide, Pullulan, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Xanthan Gum, Lecithin, Sclerotium Gum, Phenethyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, CI 77491

Säilyvyys
24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan.

Säilytysohje
Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.