• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Pihkapuikko Fiini Naturally

9,90 €
(1 l = 2 475,00 €)
Varastossa

Kuvaus

Pihkaa on käytetty Suomessakin jo satojen vuosien ajan haavojen ja ihon hoitoon. Kuusen pihka on tutkitusti antibakteerinen ja anti-inflammatorinen luonnontuote. Käyttämämme suomalainen kuusenpihka edistää haavojen parantumista samalla estäen haitallisten bakteerien kasvua.

Pihkavoiteessamme on vahva pihkapitoisuus; sisältää n.30% pihkaa. Luomulaatuinen kylmäpuristettu rypsiöljy sisältää paljon E-vitamiinia ja ubikinonia, jotka ovat tärkeitä solujen uudistumiselle ja solujen energiatuotannolle. Mehiläisvaha kosteuttaa, pehmentää, rauhoittaa ja suojaa ihoa.


Käyttö:

Käytä pihkavoidetta suoraan haavaan, se tyrehdyttää myös verenvuotoa eikä kirvele. Sieni- ja bakteeri-infektioissa levitä pihkavoidetta suoraan hoidettavalle alueelle. Pihkavoidetta voidaan käyttää hoidettavalle alueelle useita kertoja päivässä kunnes haava tai tulehdus on parantunut. Sopii käytettäväksi myös hiertymille ja rakoille. Pihkavoide sopii myös erinomaisesti tikkujen poistoon: levittämällä paksu kerros pihkaa tikkukohdan päälle, pihka nosta tikun ihon pintaan, jolloin se on helppo poistaa. Pihkavoidetta voidaan käyttää myös eläinten haavoihin. FiiniNaturally pihkavoide on 100% Suomalaisen luonnon tuote. Käyttämämme rypsiöljy on kylmäpuristettu ja luomu-laatuinen. Pihkapitoisuus noin 30%.

Näppärä 5ml puikko kulkee menossa mukana retkillä, vaelluksilla tai matkoilla

Vinkki: Sopii myös finnien hoitoon! Rauhoittaa hyttysenpistojen aiheuttamaa kutinaa iholla.


INCI: *Brassica rapa seed oil (rypsi), *Cera alba (mehiläisvaha), *Picea abies (pihka)

*Suomalainen raaka-aine

Huom. Tuote ei sovellu luonnonhartsiallergisille.

Pakkauskoko: 5 ml