• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Musta saippua siivoukseen Marius Fabre

alkaen 16,50 €

Kuvaus

Saippua moneen käyttöön 100% luonnollinen ja biohajoava Ecocert-sertifioitu.

Marius Fabre mustasaippua on kasvipohjainen, liuotinvapaa eikä se sisällä keinotekoisia väriaineita. Toisin kuin muut pellavansiemenöljypohjaiset mustasaippuat, Marius Fabre mustasaippua on täysin oliiviöljypohjainen. Tuote on tekemässä come-backia: kaikki haluavat luonnollisia tuotteita! Yhä useampi kuluttaja haluaa käyttää tuotteita, jotka eivät rasita luontoa.

Tässä käyttökohteita Marius Fabre saippualle:

Lattiat ja kaakelipinnat
Runsaan oliiviöljypitoisuutensa johdosta Marius Fabre mustasaippua puhdistaa, desinfioi, hoitaa ja lisää kiiltoa kaikille lattiapinnoille (kaakeli, terrakotta, keraamiset laatat, laminaatti, marmori, puuparketti jne.)
Käyttöohje: Sekoita 2 ruokalusikallista mustasaippuaa 5 litraan kuumaa vettä. Pyyhi pinnat nihkeällä liinalla. Ei tarvitse huuhdella.
Vinkki: Kun lattiat on puhdistettu mustasaippualla, vauvat voivat turvallisesti ryömiä joutumatta kontaktiin kemiallisten puhdistustuotteiden kanssa.

Työtasot, pinnat, hellat jne.
Mustasaippua tepsii rasvaan, puhdistaa ja poistaa rasvajäämät helloilta, erityyppisiltä keittolevyiltä, liesituulettimista, uuneista, työtasoilta, tiskialtaista jne.
Käyttöohje: Laita vähän mustasaippuaa sieneen. Pese ja huuhtele kuumalla vedellä. Toista käsittely tarvittaessa.
Vinkki: Levitä mustasaippuaa uuniin sen ollessa vielä lämmin. Anna vaikuttaa yön yli, sitten puhdista ja huuhtele.

Tiskit
Puhdistaa ja poistaa rasvan paistinpannuista, rasvankeittimistä jne. Palauttaa kattiloiden ruostumattoman teräksen kiillon ja säilyttää niiden uutuudenkiillon.
Käyttöohje: Laita sieneen vähän mustasaippuaa. Pese ja huuhtele kuumalla vedellä.
Vinkki: Partiolaiset käyttävät mustasaippuaa keittiövälineidensä puhdistamiseen.

Kupari ja hopea
Puhdistaa ja kiillottaa kuparisia ja hopeisia esineitä. Käyttöohje: Sekoita 3-4 rkl mustasaippuaa kulholliseen kuumaa vettä. Upota esine siihen 5-10 minuutiksi. Ei tarvitse huuhtoa. Anna valua ja kuivaa pyyhkeellä.


Ikkunat
Jättää lasipinnat moitteettoman puhtaiksi ja kirkkaiksi. Käyttöohje: Sekoita 1 rkl mustasaippuaa 2 litraan kuumaa vettä. Levitä sienellä, pyyhi kuivaimella kuivaksi ja kiillota nukkaamattomalla liinalla. Älä huuhtele.


Nahka
Runsaan oliiviöljypitoisuutensa ansiosta puhdistaa, pitää kunnossa ja hoitaa nahkapintoja (sohvat, auton sisäosat, nahkatakit, satulat, valjaat, kengät jne.) Kokeile aina ensin pienelle huomaamattomalle alueelle.

Käyttöohje: laita hieman mustasaippuaa liinaan, hankaa ja huuhtele haalealla vedellä. Kiilto palautuu nahkaan ja se pysyy pehmeänä.


Pyykki
Voidaan käyttää sekä perinteisenä pyykinpesuaineena että ennen pesua tahranpoistoaineena, joka tepsii itsepintaisiin tahroihin.
Käyttöohje: Pyykinpesukoneeseen: kaada n. 3-4 rkl nestemäistä mustasaippuaa annosteluaukkoon. Ennen pesua: levitä joko nestemäistä mustasaippuaa tahroihin. Anna vaikuttaa 15 min, minkä jälkeen pese koneessa. Jos tahrat ovat jo kuivuneet, anna mustasaippuan vaikuttaa useita päiviä, kunnes peset pyykin.
Suositus: musta oliiviöljysaippua saattaa värjätä vaaleaa pyykkiä, joten testaa ensin pienelle alueelle.

Katot
Elvyttää tiili- ja liuskekivikatot antaen niille luonnollisen ulkonäön. Käyttöohje: sekoita 2 rkl mustasaippuaa ämpärilliseen kuumaa vettä. Hiero harjalla, ei tarvitse huuhtoa.

Ulkogrillit
Puhdistaa ja poistaa rasvan grilleistä. Käyttöohje: laita hieman mustasaippuaa harjaan. Harjaa ja huuhdo kuumalla vedellä.

Lasiluukulliset takat
Poistaa noen takan ja uunin lasiluukuista. Käyttöohje: laita hieman mustasaippuaa sanomalehteen. Hankaa ja huuhdo sitten kuumalla vedellä.

Moottoripyörät, autot, polkupyörät, veneet jne.
Puhdistaa ja kiillottaa autot, moottoripyörät, polkupyörät jne. Käyttöohje: Laita hieman mustasaippuaa sieneen. Pese ja huuhtele. Voidaan käyttää myös auton muovisten sisäosien puhdistamiseen.
Puhdistaa laivan kannet sekä laivarungon, sekä muoviset että puiset. Suositellaan tehokkuutensa sekä saastuttamattomien ominaisuuksiensa vuoksi! Käyttöohje: sekoita 2 rkl mustasaippuaa ämpärilliseen vettä. Pese lakaisuharjalla ja huuhdo.


Puutarhan hoito
Marius Fabre mustasaippua on luonnollinen tapa pitää huolta puutarhasi kasveista.
Ruusupensaat, reunuskasvit, hedelmäpuut, vihannespuutarhat jne.
Suojaa kasvisi kirvoilta, villakilpikirvoilta, punaisilta hämähäkkipunkeilta jne. Käyttöohje: sekoita 5 rkl nestemäistä mustasaippuaa 1 litraan vettä suihkepullossa. Suihkuta tartunnan saanut kasvi seoksella.


Koirat, muut lemmikit
Puhdistaa hellästi ja lisää kiiltoa turkkiin, auttaa ehkäisemään allergioita (ekseemaa tms.) Torjuu myös loisia. Käyttöohje: Kastele lemmikkisi kokonaan, levitä kevyesti muutama pieni kokkare mustasaippuaa. Vaahdota ja huuhdo huolellisesti. Toista ja anna saippuan vaikuttaa muutama minuutti, kun käytät tuotetta torjumaan loisia.
Vinkki: mustasaippuaa voi käyttää myös kenneleiden, lemmikkien korien ja mattojen puhdistamiseen.


Hevoset
Puhdistaa ja antaa kiiltoa hevosen turkkiin ja harjaan. Käyttöohje: kastele hevonen perusteellisesti, lisää mustasaippuaa ja vaahdota. Huuhtele hyvin.Luomumaatalous
Voidaan käyttää päivittäin lehmien ja vuohien utareiden puhdistamiseen ennen lypsämistä. Käyttöohje: Liuota tilkka mustasaippuaa ämpärilliseen kuumaa vettä. Pese utareet hellästi puhtaalla liinalla. Marius Fabre mustasaippuaa voidaan käyttää luomumaataloudessa Euroopan Neuvoston asetuksen (EC) No. 834/2007 mukaisesti.


Siveltimet
Marius Fabre mustasaippua saa siveltimesi taatusti kestämään kauemmin ja säilyttämään harjakset. Pitää ne pehmeinä ja helppokäyttöisinä. Käyttöohje: liuota pieni tilkka saippuaa haaleaan veteen ja jätä siveltimet likoamaan. Huuhtele.


Maalitahrat
Poistaa maalitahrat kankaasta. Käyttöohje: Levitä mustasaippuaa tahralle, hiero kevyesti ja jätä useammaksi tunniksi. Toista ennen vaatteen pesua.


Tadelakt
Mustasaippua tekee tästä marokkolaisesta kalkkilaastista vedenkestävää. Käyttöohje: Levitä laimennettua (suhteessa 20-30% vettä) mustasaippuaa sienellä ja tasoita rullalla. Poista ylimääräinen saippua. Jatka kunnes saippua ei enää imeydy.


Lisää käyttövinkkejä:

  • Eteerisellä sitrusöljyllä on puhdistava vaikutus, joten saat saippualle lisää puhdistavia ominaisuuksia lattiaa pestessä.
  • Saadaksesi pyykkiin hyvää tuoksua, lisää muutama pisara eteeristä öljyä mustasaippuaan ennen pesua.
  • Sekoita suihkepullossa ruokalusikallinen mustasaippuaa 1 litraan vettä ja lisää noin 10 pisaraa eteeristä sitrus- tai rosmariiniöljyä. Näin saat käytännöllisen, ympäristöystävällisen ja edullisen kodin puhdistusaineen.
  • Nestemäistä mustasaippuaa voi myös käyttää tiskiaineena.


Marius Fabren perhe on jatkanut yli 110-vuotta ja neljä sukupolvea perinteisen Marseille-saippuan tuotantoa Salon de Provencen sydämessä. Marius Fabren aidot Marseille-saippuat ovat luonnollisia ja hoitavia sekä iholle että ympäristölle. Ne ovat ekologisia, erikoispuhtaita ja biohajoavia, mikä tekee niistä houkuttelevia ja miellyttäviä käyttää. Marseillen oliiviöljysaippuat sopivat koko perheelle ja kaikille ihotyypeille.Marius Fabre valmistaa myös perinteisiä Marseille-saippuapohjaisia ja lisäaineettomia pyykinpesuaineita sekä huippusuosittua Savon Noir-mustasaippuaa, jolla puhdistat koko kodin katosta lattiaan.