• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Luomu pellavansiemenet 10 kg FI-EKO-201

34,40 €
(1 kg = 3,44 €)
Varastossa

Kuvaus

Luomu pellavansiemenet liman valmistukseen eläimille. Luomupellavansiemenillä voidaan hoitaa nautojen, vuohien, lampaiden sekä hevosten ruuansulatusta.

Yleisohje naudalle 100g/vuorokausi tai eläinlääkärin ohjeistuksen mukaisesti. Pellavansiemenet säilyvät hyvin kuivassa huoneenlämmössä, joten näitä on hyvä pitää aina ruuansulatusongelmien varalta. Pellavansiemenistä saa rouhittua päivän käyttöannoksen esim. sauvasekoittimella tai blenderillä. Säilytä rouhe jääkaapissa.


Tarkasta oikea annostus eläinlääkäriltä!


Limaa valmistetaan laittamalla pellavansiemenet astiaan ja lisäämällä päälle vettä. Pidetään yön yli jääkaapissa ja lima on käytettävissä seuraavana päivänä. Tarkasta tarkemmat ohjeet eläinlääkäriltä.


Jos noudat tilauksesi tilaltamme Korialta, valitse maksuvaihtoehdoksi ennakkolasku ja saat 15% alennuksen (hinta tällöin 29,24€ sis. alv 14%)


Parasta ennen 06/2024


Ruokaviraston suosituksen mukaan aikuisten tulisi käyttää päivässä enintään 2 rkl (n. 15g) pellavan (tai muiden öljykasvien) siemeniä tuotteita vaihdellen. Lasten annos on noin puolet aikuisten annoksesta. Pellavansiemeniä ei suositella lainkaan imeväisikäisille, eikä raskaana oleville tai imettäville.