• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Kuukupin puhdistusgeeli Nomai

Varastossa

Kuvaus

Nomai Cup Wash -puhdistusgeeli on miedosti vaahtoava ja tehokas lian irrottaja, joka puhdistaa kuukupin perusteellisesti kuivattamatta käsien ihoa. Käytä pientä määrää geeliä runsaan veden kanssa pesemään kädet ja kuukuppi ennen ja jälkeen käytön. Emme suosittele Nomai Cup Wash -puhdistusgeelin käyttöä limakalvoille.


Tämä puhdistusgeeli on erityisesti suunniteltu Nomai-kuukupin ja muiden silikonisten välineiden puhdistukseen. Se sopii myös käsihygienian ylläpitoon. Geelin hajusteeton, luonnonkosmetiikkalaatuinen koostumus on hellävarainen, pH-tasapainotettu ja vegaaninen.


Pakkauskoko on 75 ml ja geeli on vegaaninen.


Nomai Cup Wash -puhdistusgeeli valmistetaan Suomessa ja sen pakkausmateriaali on ympäristötietoinen, sisältäen kierrätettyä muovia (PCR) tuubin osalta. Tuubi on valmistettu HDPE-muovista ja korkki PP-muovista. Muoviosat voi kierrättää muovinkeräyksessä. Pakkaus on valmistettu Puolassa.


INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin, Sodium Chloride, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate