• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Klipsutin - kaunis apu asusteisiin

alkaen 13,00 €

Kuvaus

Suomessa käsityönä valmistetut Klipsutin®-tuotteet ovat kauniita ja korumaisia apuja arjen ja juhlan pukeutumiseen. Klipsuttimen avulla voit kiinnittää napittoman neuletakin tyylikkäästi, antaa lempimekollesi uutta ryhtiä, nostaa pitkän hameen helmaa tai kiinnittää ID-kortin näppärästi. Pienikokoinen ja upea Klipsutin tarjoaa lukuisia käyttömahdollisuuksia. Tutustu laajaan valikoimaamme erilaisia malleja ja värejä!


Klipsutin® on kaunis ja monikäyttöinen koru, joka toimii käytännöllisenä apuvälineenä arjen ja juhlan pukeutumisessa. Se on suunniteltu erityisesti tilanteisiin, joissa vaatteissa ei ole nappeja tai muita kiinnitysmekanismeja. Klipsutin voi pitää esimerkiksi napittoman neuletakin tai villatakin tyylikkäästi kiinnitettynä tuulisella säällä tai liikuttaessa kantamuksien kanssa.

Klipsutin ei ole pelkästään käytännöllinen vaan myös kaunis koru, joka tuo persoonallisuutta pukeutumiseen. Sitä voi käyttää monin eri tavoin: kiinnittämään huivin paikalleen, antamaan ryhtiä suurelle mekolle, nostamaan hameen helmaa tai pitämään liivien olkaimet paikoillaan. Klipsutin on suunniteltu käytettäväksi monipuolisesti eri tilanteissa ja se on saanut suuren suosion käyttäjiltään helppouden ja kauniin ulkonäkönsä ansiosta.