• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Hyvän kuun aikaan 2024 kalenteri - Yläkuu kustannus

29,00 €
−20 %
23,20 €
Ei varastossa

Kuvaus

Perimätiedon mukaiset neuvot puutarhanhoitoon:

kylvö- ja istutusajat eri kasveille, rikkaruohojen perkaus, vesakon raivaus, hävityspäivät, suuri kitkemispäivä, vastan-/vihdantekopäivät, kukkien mullanvaihto, hedelmäpuiden ja marjapensaiden leikkaus, varttaminen, puiden ja pensaiden istutus, joulukuusen kaatoaika, pensasaitojen leikkausajat, kukkasipulien istutuspäivät, säänennustuspäivät, kukkienkastelupäivät jne.

Vihreällä reunaviivalla yläkuu eli nouseva kuu, ruskealla alakuu eli laskeva kuu.

Kesän kaikkein parhaimmat istutuspäivät merkitty nyt erikseen!


Sekä kauneudenhoitoon:

Hiusten leikkaus, värjäys ja permanentti, kynsien leikkuu, ihon hoito, ihokarvojen poisto, kestopigmentoinnit, hyvät hammashoito- ja leikkauspäivät, laihdutus-, detox- ja paastopäivät, pyykkipäivät, auringonottopäivät, eri kehonosien parhaat hoitoajat sekä puhdistaville että vahvistaville hoidoille, parhaat ajat juhlien järjestämiseen. Täydenkuun vaikutus. Hoidettavat kehonosat joka päivälle.


UUTUUTENA joka kuukaudelle tieto AURINGON vuotuiskierron herkistämistä kehonosista! Nyt terveys- ja kauneusneuvot tarkentuvat entisestään.

Muiden Yläkuun kalenterien tapaan puutarhanhoidon neuvot tuttuina kirjainlyhenteinä ja kauneudenhoidon neuvot kuvallisina symboleina. Reilusti tilaa omille muistiinpanoille jokaiselle päivälle.

Joka kuukauden alussa koko kuukauden yleisnäkymä + kuunvaiheet, johon mahtuu merkkaamaan muistettavat asiat.

Sisältää nimipäivät. Koko: 23 cm korkea, 17 cm leveä.

Kovakantinen, 170 sivua, nauha välissä.


Tekijät: Anne Pöyhönen ja Petra Hintikainen