• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Deopala zero waste Kaurilan sauna


Kuvaus

Deopala on yhtä tehokas kuin Kaurilan Saunan deovoiteet ja sitä on helppo käyttää myös lämpimissä olosuhteissa.

Kaurilan Saunan deopala pitää kainalot raikkaina ja hien hajun poissa samalla kun sen sisältämät kookosöljy ja sheavoi hoitavat kainaloiden herkkää ihoa. Tuote toimii erittäin hyvin myös rankemmissa olosuhteissa, joten Kaurilan Saunan deopala on luotettava kumppani myös treeneihin, retkille tai illanviettoon. Riittoisaa ja tehokasta deopalaa käytetään normaalin deostickin tapaan, ja KIIMA-applikaattorin voi täyttää aina uudelleen.

Kiima-applikaattoriin sujahtava Kaurilan Saunan tehokas ja 100-prosenttisesti vegaaninen deopala valmistetaan käsityönä korkealuokkaisista raaka-aineista Helsingin Pitäjänmäessä. Hankimme mahdollisuuksien mukaan raaka-aineet Suomesta ja lisäksi varmistamme, että käyttämämme raaka-aineet on tuotettu ympäristöä kunnioittaen. Deopala on ns. zero waste -tuote, sillä tuotteen pakkaus on kierrätettävää pahvia.

Kaurilan Sauna on aplikaattoria valmistavan kandalaisen KIIMA-yrityksen sertifioitu kumppani.

Aplikaattori ostetaan erikseen.


Valmistettu käsityönä Helsingissä.


100% vegaani.

Inci: Solanum tuberosum starch (Potato flour), Theobroma Cacao Seed Butter (Cococa butter), Sodium bicarbonate (Baking soda), Butyrospermum parkii (Shea butter), Prunus amygdalus dulcis (Almond wax), Cocos nucifera oil (Coconut oil), Mentha piperita (essential oil), Linalool*, Limonene*. *from natural essential oil