• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Deopala zero waste Kaurilan sauna

Varastossa

Kuvaus

Deopala on yhtä tehokas kuin Kaurilan Saunan deovoiteet, ja sen käyttö on vaivatonta myös lämpimissä olosuhteissa.

Kaurilan Saunan deopala pitää kainalot raikkaina ja estää hien epämiellyttävän hajun samalla kun sen sisältämä kookosöljy ja sheavoi hoitavat kainaloiden herkkää ihoa. Tuote osoittaa erinomaista toimivuutta myös vaativissa olosuhteissa, tehden siitä luotettavan kumppanin treeneihin, retkille tai illanviettoon. Riittoisaa ja tehokasta deopalaa käytetään normaalin deostickin tapaan, ja KIIMA-applikaattorin voi täyttää uudelleen.

Kaurilan Saunan tehokas ja 100-prosenttisesti vegaaninen deopala valmistetaan käsityönä korkealaatuisista raaka-aineista Helsingin Pitäjänmäessä. Pyrimme hankkimaan raaka-aineet mahdollisuuksien mukaan Suomesta ja varmistamaan, että ne on tuotettu ympäristöä kunnioittaen. Deopala on ns. zero waste -tuote, sillä sen pakkaus on kierrätettävää pahvia.

Kaurilan Sauna on ylpeä KIIMA-yrityksen sertifioidusta kumppanuudesta, ja deopala on FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.


Tuoksu: Piparminttu


Valmistettu käsityönä Helsingissä.


100% vegaani.

Inci: Solanum tuberosum starch (Potato flour), Theobroma Cacao Seed Butter (Cococa butter), Sodium bicarbonate (Baking soda), Butyrospermum parkii (Shea butter), Prunus amygdalus dulcis (Almond wax), Cocos nucifera oil (Coconut oil), Mentha piperita (essential oil), Linalool*, Limonene*. *from natural essential oil