• Toimituskulut vain 5€!
  • Toimituskulut vain 5€!
Sokerointivaha Ylang 300g Acorelle

Sokerointivaha Ylang 300g Acorelle

Varastossa

Kuvaus

Uusi, entistäkin tehokkaampi koostumus poistaa lyhyetkin ihokarvat ja karvatupet saaden aikaan virheettömän, pitkäkestoisen lopputuloksen. Tämä kermainen vaha on helppo levittää ja voidaan huuhtoa pois vedellä. Tuote ei vaadi kuumennusta, mutta parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme tuotteen lämmittämistä 30 sekunnin ajan mikrossa (täysi purkki) tai kuumavesihauteessa kunnes vaha on juoksevampaa.


Tämä Ecocert-seritifoitu, reilun kaupan luonnollisesta, Paraguaylaisesta ruokosokerista koostuva vaha on erittäin hellävarainen myös herkälle iholle. Siinä yhdistyvätkin eteerisen ylang-öljyn rauhoittavat vaikutukset ja luonnollisen glyseriinin kosteuttavuus. Tuote ei sisällä parabeeneja, eläinperäisiä ainesosia, väriaineita tai säilöntäaineita.


KÄYTTÖOHJEET

Tuote on hyvin käyttäjäystävällinen eikä välttämättä vaadi kuumennusta. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi suosittelemme kuitenkin vahan lämmittämistä vesihauteessa tai 30s (täysi purkki) mikrossa.Vaha on poishuuhdeltavissa vedellä. Tuotetta voidaan käyttää sekä kasvoille että vartalolle


  1. Puhdista käsiteltävä ihoalue ja kuivaa huolellisesti. Voit myös levittää kuivaamisen jälkeen talkkia ihon pinnalle. Mitä kuivempi ihon pinta on, sitä parempi on lopputulos.
  2. Levitä spaattelilla (mukana pakkauksessa) mahdollisimman ohut kerros hieman liuskoja (mukana pakkauksessa) pienemmälle alueelle ja aseta liuska vahatun alueen päälle.
  3. Silitä kädellä liuskaa karvojen kasvun suuntaisesti, ei edestakaisin.
  4. Kiristä toisella kädellä käsiteltävän alueen iho ja toisella kädellä tiukka ote liuskan alareunasta.
  5. Kiskaise liuska irti yhdellä, nopealla liikkeellä karvojen kasvusuunnan vastaisesti. älä kiskaise liuskaa kohtisuoraan ylöspäin vaan ihon suuntaisesti. Liuskan ylöspäin kiskaiseminen voi aiheuttaa mustelmia.
  6. Käsittele loput vahattavasta ihoalueesta edellämainitun ohjeen mukaisesti.


Vinkki: Voit käyttää samaa liuskaa uudelleen. Kun olet kiskaissut liuskan irti, paina se kiinni uudelle ihoalueelle ja toimi ylläolevan ohjeen mukaisesti. Huom. Pakkaus sisältää liuskat sekä spaattelin. Liuskat ovat pestäviä ja uudelleenkäytettäviä.


Ecocert-sertifioitu


INCI:

DEXTROSE, GLYCERIN, SUCROSE, CITRIC ACID, ANTHEMIS NOBILIS EXTRACT, PARFUM