• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Konetiskijauhe hajusteeton Naturette

13,90 €
(1 kg = 27,80 €)
Varastossa

Kuvaus

EKO KONETISKIJAUHE
Hajusteeton
500g

Valmistettu Suomessa. Sopii vegaaneille.

Käyttöohje: Huuhtele ruoantähteet astioista ennen pesua. Annostele jauhetta koneen pesuainelokeroon tavallisen likaisille astioille 1 ruokalusikallinen (15g) ja erityisen likaisille astioille 2 ruokalusikallista (30g). Pestessä paljon lasiastioita, suositellaan käytettävän huuhtelukirkastetta, esimerkiksi etikkaa, mikäli se soveltuu käytössä olevalle tiskikoneelle. Riittoisuus noin 33 pesukertaa. Sopii kaikkiin kotikäyttöisiin tiskikoneisiin.

Huom! Ei sovellu hopealle, kristallille tai käsinmaalatulle posliinille.


Sisältö: Sodium Carbonate (pesusooda), Sodium Bicarbonate (ruokasooda), Magnesium Sulphate (epsom suola), Citric Acid (sitruunahappo), Organic Vinegar (luomu väkiviinaetikka)


Varoitukset: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Pese kädet huolellisesti käsittelyn jälkeen. Jos kemikaalia joutuu silmiin: huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista. Jos silmä-ärsytys jatkuu hakeudu lääkäriin.

HUOM! Parhain pesutulos yli 50 asteessa. Tuote ei sisällä kirkasteita, joten suositellaan huuhtelukirkasteen käyttöä, mikäli halutaan erittäin kirkkaita lasiastioita.

PH-arvo noin 9-10.


Tavalliset konetiskijauheet ja tabletit ovat kovimpia kodin kemikaaleja. Astioihin saattaa jäädä pesuainejäämiä ja siksi on erittäin tärkeää valita ekologinen ja turvallinen puhdistusaine.

Naturetten Eko konetiskijauheet ovat ympäristöystävällinen valinta. Valmistamme tuotteet käsin Mänttä-Vilppulassa kestävää kehitystä noudattaen. Tämä tuote ei sisällä myrkyllisiä syövyttäviä aineita tai kirkasteita, jonka johdosta on tärkeää huuhdella ja esipestä astiat tarvittaessa. Tuote toimii parhaiten kuumissa lämpötiloissa ja esipestyissä astioissa. Pestessä paljon lasiastioita, käytä erillistä huuhtelukirkastetta, jotta sameutta ei jää.

Lahjoitamme joka vuosi Suomen luonnonsuojeluliitolle osan tuotteiden myynnistä. Tuotteita on saatavilla koulutetuilta jälleenmyyjiltä.

MIKSI VALITA NATURETTEN EKO KONETISKIJAUHE?

Ei sisällä klooripitoisia valkaisuaineita
Ei sisällä entsyymejä eikä tensidejä
Ei sisällä synteettisiä hajusteita
Ei sisällä väriaineita eikä silikoneja
Ei sisällä PEG-ainesosia eikä parabeeneja
Ei sisällä EDTA, fosfaatteja eikä muuntogeenisiä organismeja
Ei jätä myrkyllisiä jäämiä astioihin
Poistaa tehokkaasti likaa
Sopii kaikkiin kotitalouksien astianpesukoneisiin
100% biologisesti hajoava
Vegaaninen


Konetiskijauheita löytyy kahta eri vaihtoehtoa: hajusteeton 500g ja sitruunaruoho 500g.


Naturette lahjoittaa 5% jokaisesta myydystä tuotteesta luonnonsuojeluun.