• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!
Käsidesi You&Oil

Käsidesi You&Oil

12,90 €
−22 %

10,00 €

(1 l = 100,00 €)
Varastossa

Kuvaus

Luonnollinen alkoholipohjainen käsidesi joka desinfioi kädet tehokkaasti. Sisältää luomu kasvi- ja eteerisiä öljyjä, jotka hoitavat ja kosteuttavat käsiä. Suunniteltu kulkemaan mukana aina kun tarvitset tehokasta käsienpuhdistusta.


Hyödyt:

- Desinfioi ja tappaa bakteereja

- Kosteuttaa ihoa

- Luonnollinen koostumus


Lasipullo, jossa annostelija. Tuotetta ei pääse "lorahtamaan" käsille, joten tämä on riittoisampaa kuin useimmat geelit. Ei jätä käsiä tahmaisen tuntuiseksi. Ei kuivata käsiä.


Käyttö: Ravista ennen käyttöä. Hiero huolellisesti kaikkialle käsiin kunnes neste on kuivunut. Käytä tarvittaessa.

Varoitukset: Pidä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kummilta pinnoilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Älä käytä mikäli olet allerginen jollekin tuotteen raaka-aineelle. Älä käytä kasvojen tai kaulan alueelle. Varo tuotteen joutumista silmiin. Huuhtele vedellä usean minuutin ajan mikäli tuotetta joutuu silmiin. Poista piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtelemista.

INCI: Isopropyl Alcohol (65%), Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Glyserin, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Panthenol, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Citrus Paradisi Peel Oil, Cinnamomum Camphora Linalooliferum Leaf Oil, Lactic Acid, Limonene, Linalool, Citral.