• Toimituskulut vain 6€!
  • Toimituskulut vain 6€!

Ihokarvanpoistovaha Roll-on Acorelle

16,90 €

(1 l = 169,00 €)
Varastossa

Kuvaus

Acorellen ihokarvanpoisto Roll-on poistaa pienet karvat juurineen ja pitää ihosi sileänä jopa 4 viikkoa! Vaha on valmistettu luonnollisesta ruokosokerista, ylang ylang eteerisestä öljystä ja kasviperäisestä glyseriinistä. Koostumus sopii erinomaisesti herkällekin iholle. Sopivan kokoisen Roll-on pään avulla saa levitettyä vahaa ohuen kerroksen hankalillekin alueille, kuten kainaloihin ja pohkeiden takaosaan. Helppokäyttöinen ja nopea karvanpoisto, joka poistaa jopa 3-4mm karvat.


Käyttöohje: Pyöritä roll-on päätä sinetin poistamiseksi. Lämmitä vahapulloa kiehuvassa vedessä 3 minuuttia, jos pullo on vielä täynnä, mutta jos se on puolillaan 2 minuuttia riittää. Mikrossa lämmittämiseen riittää 15 sekunttia, jos pullo on täynnä, jos puolillaan 10 sekunttia riittää. Odota noin 20 sekunttia ennen kuin kokeilen vahaa lämmityksen jälkeen iholle. Varo ylikuumentamasta vahaa. Levitä ohut kerros puhtaalle, kuivalle ja terveelle iholle rauhallisin vedoin karvan kasvusuuntaan. Aseta päälle liuska ja paina muutaman kerran pitkin karvan kasvun suuntaisin vedoin. Toisella kädellä ota tukiote kiristääksesi ihoa karvanpoistoalueelta ja toisella kädellä repäise liuska nopeasti irti vastakarvaan.


Glucose, Glycerin, Sucrose * / **, Citric Acid, Anthemis Nobilis Flower Water **, Perfume. *Sourced from organic farming
100% of the total ingredients are of natural origin, 13% of the total ingredients are from organic farming