• Toimituskulut vain 5€!
  • Toimituskulut vain 5€!

Tietoja meistä

Puotimaalla on Kouvolan vieressä Korialla toimiva ekokauppa ja lahjatavarapuoti, jossa on myynnissä oman tilan (Mäkelä) luomujauhoja, luomukosmetiikkaa ja luonnonkosmetiikkaa Suomesta ja ulkomailta, Magnetix-magneettikoruja sekä paljon muita ekologisia tuotteita.

Mäkelän tilan historia ulottuu 1700-luvulle, ja luonnonmukaisesti peltoja viljellään jo toisessa sukupolvessa. Tila on siirtynyt luomuviljelyyn 1995.

Tilan päätuotantosuunta on luomuviljanviljely. Tilalla viljellään myös luomu mustaherukkaa sekä mansikkaa. Marjojen sato myydään ennakkovarauksien perusteella sadonkorjuupäivänä suoraan kuluttajille. Mustaherukat poimitaan koneellisesti, jolloin saadaan puhdasta marjaa suoraan myyntipakkaukseen. Mansikoiden osalta asiakkaat poimivat marjat itse.

Oman tilan tuotteita voit kätevästi tilata myös Kouvolan REKO-jakeluun, jonka löydät Facebookista haulla Kymenlaakson REKO.

Puotimaalla-jauhotuotteiden jälleenmyyjät:

Järvenhaltian tilalla Anjala

K-market Koria

K-market Kuusankoski

Kotipiiri Oy Levanto

Puoti Suerte Mäntyharju

Ruukin puodissa Kuusankoski

Luomuemännän kosmetiikkaa on myynnissä MaskaraKvl:ssa Kouvolassa. Siellä Kouvola-kasvohoito tehdään näillä Luomuemännän tuotteilla. Voit varata ajan kauneushoitolaan tästä linkistä.